Росен Желязков е новата номинация за министър на транспорта.  Коалиционният

...
Росен Желязков е новата номинация за министър на транспорта.  Коалиционният
Коментари Харесай

Представители на бранша: Росен Желязков е подготвен юрист и достоен човек, ще се справи като министър на транспорта

Росен Желязков е новата номинация за министър на превоза. 
Коалиционният съвет на ГЕРБ и " Обединените патриоти " разиска въпроса през днешния ден, откакто предходната седмица препоръчаният Александър Манолев отхвърли да смени Ивайло Московски поради медийни изявления.

Койчо Русев, ръководител на Съюза на организациите в автомобилния превоз, разяснява в предаването " 12+3 " номинацията на Желязков.

Той означи, че Желязков " не е чак толкоз във вътрешността в проблемите, само че като експерт ще има опция да навлезе бързо и може да бъде потребен за превоза. "

Русев акцентира, че има съществени и виновни задания. "

В превоза има букет от сектори със съществено отражение върху стопанството. Трябва да продължи работата по Оперативна програма " Транспорт ". Инвестициите са доста съществени. Желязков би трябвало, в случай че не да затвори, то най-малко да притвори вратите за лобистите в Министерството на превоза, които се пробват да ръководят посредством министъра. Той е младеж и може да раздчита на положителните фрагменти, значимо е да съумее да употребява техния потенциал, акцентира Русев, който акцентира на значимостта на автомобилния превоз.

Можеше да бъде човек, който е още по-близо до системата на превоза, означи Койчо Русев, само че добави, че човек на високо равнище в системата на Министерски съвет също може да се оправи.

Той насочи благопожелание към идващия министър да се оправи с лобизма.

" В своята процедура съм работил с към 25 министри на превоза. Ако един човек е квалифициран и има предпочитание, ще се оправи. Росен Желязков е сериозен и заслужен човек, фактът, че е квалифициран правист, ще му помогне да се оправи ", сподели още Русев.

Цялото изявление, както и репортажа по тематиката, чуйте в звуковите файлове.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР